Vă oferim gama completă de materiale necesare proiectării sistemelor de susținere și protecție pentru obținerea unei livezi de succes.

Șpalieri din beton precomprimat – Vă punem la dispoziție șpalierii Bauelemente și Comavit, disponibili în diferite secțiuni și lungimi, personalizați în funcție de cerințele dumneavoastră.
Sârmă – Recomandăm sârma Crapal, a cărei durată de viață este de 5 ori mai mare decât a sârmei intens galvanizate EN 10244-2

Întinzători și dispozitive de tensionare a sârmei – Propunem soluțiile complete de palisare Gripple ce asigură economii considerabile de timp și costuri, precum și rezistență ridicată în timp.

Accesorii pentru sistemele de susținere – Furnizăm gama completă de accesorii Vignetinox fabricate din oțel inoxidabil de calitate superioară (coliere, amortizori, distanțiere, cleme, bride etc.).
Pentru ancorarea sistemului, recomandăm kitul de ancoraj Gripple și ancorele zincate și nezincate produse de noi.

Plase antigrindină, antiploaie, anti-insecte, de umbrire – Oferim diverse variante de plase produse de Artes care protejează atât fructele de grindină, îngheț, insecte, cât și întreaga plantă, asigurând astfel creșterea optimă a acesteia.

Accesorii pentru sistemele de protecție – Recomandăm gama de accesorii Artes, care oferă rezistența și robustețea de care au nevoie sistemele pentru a nu ceda sub posibila greutate a grindinei.