Avem permanent piese de schimb pe stoc, astfel încât asigurăm funcționalitatea continuă a sistemului de irigații. În perioada de irigare, oferim suport telefonic 24/7.

Munca noastră nu se termină odată cu finalizarea instalării sistemului!

Întreprindem vizite periodice la plantațiile cu proiecte implementate pentru a ne asigura de funcționarea corespunzătoare a sistemului. Mai mult decât atât, inginerii noștri horticoli vă pun la dispoziție și soluții de fertilizare și fertirigare.

Pentru a ușura gestionarea sistemului de irigații, realizăm seminarii periodice cu fermierii direct în plantație, în cadrul cărora oferim sfaturi despre utilizare, întreținere și mentenanță. După implementare, fiecare beneficiar primește de la noi tutoriale și instrucțiuni pentru punere în funcțiune și pregătire pentru iernat.

Suntem partenerul dvs. de încredere pentru irigarea viilor și livezilor! Cu servicii complete și personalizate, ne asigurăm că plantațiile dumneavoastră primesc cantitatea optimă de apă, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a plantelor și la obținerea unor recolte bogate și de calitate superioară.