În acest moment deținem două magazine specializate pentru viticultură și pomicultură în Focșani și Valea Călugărească. Anul acesta vom deschide încă două magazine în Fălticeni și Arad.

Prin intermediul acestora, reușim să împărtășim cunoștințele acumulate în cei peste 18 ani de activitate și să fim alături de colaboratorii noștri în toate etapele de creștere și dezvoltare a viței de vie și pomilor fructiferi.

Magazinele noastre găzduiesc o gamă variată de produse, de la unelte de mână ca foarfeci de tăiat la utilaje moderne precum cele specializate pentru prelucrarea solului. În plus, eforturile noastre se concentrează în a ne asigura că toate produsele comercializate sunt selectate cu grijă pentru a se potrivi cerințelor specifice viticultorilor și pomicultorilor. De la proprietari de mici plantații la mari producători, toți găsesc instrumentele potrivite pentru a-și optimiza munca și a obține rezultate excepționale.

Cu acest capitol al dezvoltării companiei noastre, dorim să fim mai mult decât un simplu magazin de unelte. Ne propunem să devenim o sursă de inspirație și expertiză pentru toți fermierii români și nu numai.

MAGAZIN FOCȘANI

Calea Munteniei nr. 83

+40723810813

magazin.focsani@dabacco.ro

MAGAZIN VALEA CĂLUGĂREASCĂ

Str. Mihai Viteazul nr. 477

+40726346467

magazin.prahova@dabacco.ro